Dënohen studentët që qëlluan Ramën me vezëGjyqi

Gjykata e Tiranës shpall fajtor 8 studentët që qëlluan me vezë kryeministrin Edi Rama, duke i dënuar me 2 muaj burg, por dënimi do të konvertohet në 60 orë pune në komunitet. Pas vendimit, kanë reaguar dhe studentët duke u shprehur: “E vetmja pendese qe kemi eshte se nuk e qelluam ne shenje…”