19°C

Tiranë

"I drejte"

Lageshtia: 94%

Era: 4.83 km/h

Shtëpia e Cristiano Ronaldos, të lë pa mend!

 

Shumë shpesh keni dëgjuar për të dashurat dhe veturat e tij, por a dëshironi të shihni se ku jeton ai?

Pasi që nuk dëshironte të humbiste kohë duke jetuar nëpër suita të hoteleve, ai ka blerë shtëpinë e ëndrrave te tij.
E vendosur në zemër të zonës ekskluzive në Madrid, Ronaldo ka shpenzuar një sasi të konsiderueshme parash për të blerë këtë shtëpi luksoze, rreth 7.2 milionë dollarë. Shtëpia ka tetë dhoma gjumi, një palestër, sauna, fusha tenisi dhe pishinë.