28°C

Tiranë

"Vranesira te pjesshme"

Lageshtia: 62%

Era: 8.05 km/h

Ky është vëllai im nuk ka rëndësi se si duket

Për shumë nëna, momenti kur ata shohin fëmijën e tyre të parë pas lindjes ndiejnë një kënaqësi dhe dashuri të madhe por kur Machin Charlene pa djalin e saj pa një pjesë të fytyrës, ky ishte një momet i vështirë dhe i frikshëm.

33-vjeçarja kishte lindur binjake, dy djem Oliver dhe Harry, por mjekët zbuluan se vogëlushi Harry kishte lindur me deformime të fytyrës. Edhe pse atij i mungon një sy, një vrime e hundes, vetulla dhe veshi i majtë, fëmija ka zhvillim të njëjtë me vëllain e tij. Për vellane binjak dhe prinderit kjo nuk ka asnje rendesi pasi ata e duan njesoj.