Rreth Nesh

EKSPRES - Portali Informativ Online per cdo fushe jetesore, i themeluar me te vetmin qellim:
Bashkimin e te gjithe shqiptareve ne mbare globin ne Boten e Informacionit Virtual Online ku, flitet vetem SHQIP.

Të gjithë tifozët dhe dashamirësit tane bashkohen ketu. Bashkohu me ne që të përdorim këtë platformë për t'u lidhur, ndërvepruar dhe per të ndarë pasionin tuaj për informacionet, temat, opinionet dhe shërbimet online te faqes tone te perbashket ekspres.al. Ketu do gjeni informacionin e përditësuar rregullisht në lidhje me çdo fushë jetësore dhe ne kohe reale.