Kjo është Drejtoresha e re Tatimeve, si po ju duket...?

Kjo me minifustan të zi është drejtoresha e re e Tatimeve.

Ajo quhet Briseida Shehaj dhe nuk e njeh askush në PS. Të gjithë pyesin se nga vjen dhe si u zgjodh për këtë post të rëndësishëm. Mirëpo askush nuk jep përgjigje të saktë. I pyetur për këtë zgjedhje në intervistën e dhënë në Twitter, Rama u shpreh se "rezultatet do të flasin".

Gojët e liga thonë se paska qenë ish- e dashura e Saimir Tahirit. Pra, i ka ngjitur shkallët e karrirerës me djersën e "ballit"...