Kursi i këmbimit valutorKursi zyrtar i këmbimit për sot është si më poshtë, llogaritur sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit", miratuar me vendim të Këshillit Mbikqyrës, Nr.66, datë 30.08.2006.

Pulla e barnave, rritje çmimi deri 5 mijë herë për koncesionin e riPulla e barnave kushtonte vetëm 6 lekë të vjetra, ndërsa me koncesionin e ri të Ramës do të kushtojë deri në 31 mijë lekë.

Skema e re e vjedhjes së 50 milionë eurove me ARMO-nNjë tjetër faliment me një faturë borxhi deri në 630 milionë euro duket se po i kanoset uzinës së Ballshit dhe ARMO-s, e paralajmëruar kjo nga një punonjës i Tatimeve.

Konsumi në ekonominë shqiptare në krizëRritja e shpenzimeve publike gjatë fushatës elektorale duket se ka qenë e pamjaftueshme për të balancuar krizën e konsumit në ekonominë shqiptare.

Banka Veneto blihet nga Intesa Sanpaolo me kapital prej 1.1 miliardë euroSistemi bankar shqiptar do të ketë 15 banka, nga 16 që ka sot.