Opinion

Moglica kolosaleEdison YPI

Kuriozitete


Edison YPI

Kur do mbyllet Zëri i Amerikës? kjo çerdhe e spiunave të Sigurimit.
Këllirat që luajtën nëpër ekranet e kurvit, ata që sot e kësaj dite i thonë njëritjetrit kollos e korife, ishin spiuna të ndyrë. Kur do dalin emrat dhe pseudonimet?
Reforma në Drejtësi do fusi në burg ata që e meritojnë për të zezat që kanë bërë. A do t'i nxjerri vallë nga burgu kjo Reformë viktimat e saj?
Së shpejti autostrada Tiranë-Durrës do quhet me emrin e atij që e meriton, "Autostrada Esat Pashë Toptani". Kush do ta presi shiritin?
Së afërmi Universitetit të Tiranës do t'i vihet emri i Rilindasit të parë shqiptar "Universiteti Shahin Ypi". E gjithë Shqipëria do jetë në atë ceremoni. Unë jo. Ky nderim është i vonuar.
Avni Rustemi ishte një vrasës me pagesë. Për kontribut të shquar në nxjerrjen në shesh të kësaj të vërtete, sheshi te Pazari i Ri do quhet "Sheshi Ilir Ikonomi". A do ketë vallë kundërshtime?
Myslym Shyri dogji një shqiptar të gjallë me arsyetimin se "është i pasur". A dinte të bënte gjë tjetër ky monstër?
Sa orë gjumë fle Blendi Fevziu?
Sa herë në ditë urinon Muç Nanua?
Mbi çfarë lloj oturaku 10 Ben Blushi?
Çfarë lloj groshësh ha Kol Balla?
Pse Carlo Bollino kohët e fundit çfaqet entuziast?
A është e vërtetë se Zotërinjtë Uran Butka, Nebil Çika, Vehap Kola, Xhaferr Sadiku, Çelo Hoxha, çdo mëngjez fshijnë bythën me veprat e shokut kurvi dhe historitë e Paskal Milos?

Buka, pas kurvit ishte më e shpeshta fjalëEdison YPI

ManjolaEdison YPI

Mallkon BulqizaEdison YPI