E çuditshme

Në Dubai rikrijojnë VenecianNuk ndalen çmenduritë në Dubai.

Australi, roboti që krijon vepra artiVepra arti dhe fasada të bukura zbukurojnë ndërtesat në shumë qytete të botës.

Një dron ambulancë që mund t’ju shpëtojë jetënNë disa zona rurale, njerëzit mund të rrinë e të presin me orë për ndihmën mjekësore.

Zbulohet varri më i lashtë i fiseve MajaVarri i një “mbreti -zot” të lashtë është gjetur në një nga sitet e qytetit të Majas, Waka në veri të Guatemalës.

Poloni, zbulohen shënime të shkruara nga Nikola KopernikuShënime të cilat besohen të jenë shkruar me dorë nga matematicienti dhe astronomi i njohur Nikola Koperniku, janë prezentauar në konferencën “Dokumentet e Nikola Koperniku në print në Librarinë Olsztyn në Seminarin Warmia Metropolis Hosianum në Fakultetin e Teologjisë në Unoversitetin e Warmia dhe Mazury në Olsztyn, Poloni.