Profil

PACOM para sprovës së Koresë së VeriutDerek S. Reveron

Pse jam dakord me Trump për IraninMe vendimin për të braktisur UNESCO-n dhe decertifikimin e marrëveshjes lidhur me bërthamoren iraniane, Amerika e Donald Trump konfirmon se ka zgjedhur Izraelin si bashkëbisedues të privilegjuar në Lindje të Mesme.

Bomba e Kimit nuk është bllofEric Terzuolo

Ka zgjim politik, qytetet në lëvizjeOgnjan Georgiev

Përplasja e gjigantëve: Incidenti DoklamDavid Stoffey