Mziu: Kamza i është kthyer në makth Ramës, t’u japë zgjidhje studentëve kreu i organizatës “Rilindje”

Edi Rama dhe anëtarët e organizatës “Rilindje” sa herë ndihen ngushtë, rreken të përmendin Kamzën. Kuptohet, kanë frikë, ndihen në panik dhe kërkojnë të aludojnë me faktin se veç