Panairi i Librit dhe Kadare

Nga Edmond SYLAR Ndonëse për festime e panaire nuk ma ka fort ënda, kjo mbase i shëmbëllej në një farë mënyre Stefan Xhorxhit që thotë: Zu Jubelin zimmt nicht, Kein Triumff Wird