Kryeministri Rama ka folur në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste, ku është përpjekur të rendisë të gjithë ngjarjet e rënda që kanë ndodhur në Shqipëri, si “shpifje të opozitës”.
Rama ka aluduar se tritoli në banesën e Xhisiela Malokut, është vënë nga opozita, sepse vetëm atyre u intereson kjo gjë.
“Kush është i interesuar të krijojë idenë se vajza ëshrë nën terror? Për këtë kanë interes vetëm ata që e dhunuan për disa ditë të tëra”, u shpreh Rama.
Kryeministri, edhe pse po flet çdo ditë për shpifjen, sapo ka bërë një shpifje, lidhur me opozitën, sepse pa patur prova, ka aluduar se mes opozitës dhe tritolit në shtëpinë e gjyshit të Xhisielës ka një lidhje.
Xhisiela Maloku tha se ka qenë e pranishme në momentin kur lënda plasëse ka shpëryer, ndërsa hodhi akuza mbi opozitën si shkaktare të këtyre kërcënimeve, ndërsa thekson se nuk dihet e kërcënuar nga ish-i deshuri apo njerëzit e tij.
“Vendosja e tritolit është mëse e qartë. Që do të thotë është bërë nga PD dhe nga opozita për të sulmuar drejtpërdrejt. Të vërtetën e di vetëm unë. Nuk jam e kërcënuar nga fisi Rraja”, u shpreh Xhisiela Maloku.