Banorët e Librazhdit, të revoltuar kanë reaguar ashpër ndaj kryetarit të Bashkiosë, Kastriot Gurra për djeginen e plehrave. Ata thonë se djegia e plehrave rrezikon jetën e banorëve sidomos të fëmijëve për shkak të gazrave kancerogjën që shkakrojnë.
“Boll me me show z.Kastriot Gurra nuk mund të presin nga qielli shiun këta banorë. Pamje të filmuara në mëngjes e gjithë zona e mbuluar me smogun vdekjeprurës të mbetjëve që digjen ditë e natë. Nuk mund ta përballojnë situatën kta zjarrfikës, dërgo fadromat dhe mbuloi me dhe këto mbetje dhe ndale dërgimin e tyre në atë zonë. Leri reklamat, jepi zgjidhje situatës, populli nuk do më gënjeshtrat tuaja. Ke 4 vjet që mashtron popullin, lere show-un dhe zbrit dhe shiko realitetin”, thonë banorët.
Selim Karaj