Në Milot ka patur një përplasje në mes të policisë dhe protestuesve të opoztes të drejtuar nga deputetët demokratë.
Forcat e policisë kanë kërkuar të mos bllokohet rruga. Ndërsa përfaqësuesit e opozitës kanë vijuar bllokimin e sgementit rrugor.
Policia u kërkoi protestuesve të shpërndahen duke e quajtur tubimin te paligjshëm. Përfaqësuesit e opozitës i thanë policëve që të mos provokojnë njerëzit.
Një grup policësh të veshur civilë, që zbritën nga dy furgona policie këtë mëngjes janë parë në Milot. Fotoja e mëposhtme tregon pikërishkt momentin kua ata sapo kanë zbritur, ç’a dëshmon se Policia ka nisur të marrë masta kundër protestës popullore që e ka konsideruar “si të paligjshme”.