Protestuesit e opozitës kanë bllokuar kryqëzimin e Vorës. Kryetari i PD Lulzim Basha dhe deputetë demokratë Tiranë janë bashkë me ta. Protestuesit kanë hipur në ndarësen e autostradës dhe paqesisht, pa zhurmeë, nuk lejojnë kalimin e mjeteve. Numri i tyre po vjen duke u shtuar.
Policia është pranishme në largësi por deri tani nuk ka ndërhyrë në shpërndarjen e tubimit, edhe pse e ka konsideruar të paligjshëm.
Protestuesit të cilët kanë bllokuar rrugën në Bradashesh kanë hedhur shashka dhe kanë djegur goma si shenjë proteste ndaj nismave të fundit të qeverisë për të tarifuar me 5 euro kalimin në Rrugën e Kombit.
Protestuesit shprehen se kjo qeveri u ka rritur taksat duke ua rënduar gjendjen ekonomike.
Ndërsa u paralajmërua nga opozita pak ditë më parë nisja e mosbindjes civile, sot në të gjithë vendin janë bllokuar 4 kryqëzimet rrugore: Milot, Bradashesh, Çermë dhe Vorë.

Protestuesit djegin goma në kryqëzimin e Bradasheshi
Protestuesit të cilët kanë bllokuar rrugën në Bradashesh kanë hedhur shashka dhe kanë djegur goma si shenjë proteste ndaj nismave të fundit të qeverisë për të tarifuar me 5 euro kalimin në Rrugën e Kombit.
Protestuesit shprehen se kjo qeveri u ka rritur taksat duke ua rënduar gjendjen ekonomike.
Ndërsa u paralajmërua nga opozita pak ditë më parë nisja e mosbindjes civile, sot në të gjithë vendin janë bllokuar 4 kryqëzimet rrugore: Milot, Bradashesh, Çermë dhe Vorë.

Banori në Çermë: “Nuk kam bukë të ha, ja pse protestoj, Rama më preu pensionin”
Protestuesit në Çermë të Lushnjes kanë bllokur rrugën dhe pritet të qëndrojnë për 3-4 orë.
Një qytetarë i cili i është bashkuar po protestës shprehet se është i pranishëm pasi nuk ka bukë të hajë dhe se nënkryetari i bashkisë i ka prerë pensionin.
Pse ke ardhur sot këtu?
“Skam hall tjetër. Desha bukë xhaxhi, të ha bukë! Nuk kam bukë me hangër. Nënkryetari i bashkisë më ka prerë pensionin.
Ndërkohë që turma thërret: “Lironi djemtë e Kukësit! Lironi djemtë e Kukësit! Rama ik! Rama ik!”
Në katër akse të vendit demorkatët kanë bllokuar rrugën, pak ditë pas arrestimit të qytetarëve nga Kukësi të cilët protestuan për vendosjen e një taksë 5 euro për kalim në Rrugën e Kombit.