Një tjetër fëmijë do ti shtohet familjes së këngëtarit të famshëm, Michael Buble. Këtë të mërkurë këngëtari dhe bashkëshortja e tij, u fotografuan së bashku në një festë familjare në Disneyland të Kalifornisë.
Luisana Lopilato dhe bashkëshorti i saj konfirmuan se janë në pritje të fëmijës së tyre të tretë.
Aktualisht çifti ka dy fëmijë, Noe, katër vjeç, dhe Elias, dy vjeç.